Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα μας.

 

Κάντε Online την παραγγελία σας και ελάτε να την παραλάβετε από το κατάστημα μας στις ώρες λειτουργίας καθημερινά μεταξύ 9:00 και 18:00.

Για την αποφυγή τυχόν λάθους στις διαθεσιμότητες των προϊόντων παρακαλούμε καλέστε μας προηγουμένως στο 210 2521005.

 

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

 

Η εταιρία μας συσκευάζει και παραδίδει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας που θα επιλέξει ο πελάτης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρεία Paraskevas δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών κατά την μεταφορά τους.

 

Αποστολή με Courier

 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την SPEEDEX για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός μεγάλου δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι επιπλεόν 2-3 εργάσιμες ημέρες και ο πελάτης επιβαρύνετε με αυξημένα έξοδα αποστολής.

 

Έξοδα αποστολής :

  • Υπολογίζονται βάση όγκου, βάρους και διεύθυνσης αποστολής.

 

 

Αποστολή με οχήματα της εταιρείας μας

 

Εντός ορίων νομού Αττικής, για δέματα που ο όγκος τους είναι μεγάλος και η αξία τους ξεπερνάει τα 150 ευρώ, για την αποφυγή υψηλής χρέωσης μεταφορικών μέσω courier, μπορούμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας με τα ιδιόκτητα Φ.Ι.Χ. της εταιρείας μας χωρίς χρέωση!

Για ειδικές παραγγελίες εκτός νομού Αττικής και κατόπιν συνεννοήσεως, μπορούμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας με τα ιδιόκτητα Φ.Ι.Χ. της εταιρείας μας.